17 Квітня 2024

В університеті продовжується доступ до провідних баз даних

Інформуємо, що науковці, здобувачі та співробітники Університету наразі мають доступ до світових баз даних наукових публікацій, а саме:

  • Bentham Science. Видавець рецензованої наукової літератури, що забезпечує видання понад 130 наукових журналів, які містять результати досліджень в галузях фармакології та медицини, технічних та суспільних наук. Значна частина журналів видавництва індексується провідними бібліографічними базами даних.
  • Research4Life. Найбільша у світі платформа науково-технічної, природничої, медичної та суспільно-політичної літератури від провідних міжнародних видавців. У межах платформи забезпечується доступ до більше ніж 154 тис. наукових журналів і книг від більш як 200 видавців з усього світу.
  • ScienceDirect. Один із ключових продуктів компанії Elsevier. На платформі представлено майже 39 тис. видань, а саме: електронні книги, книжкові серії, довідкові видання, навчальні посібники з різних галузей знань.
  • Scopus. Мультидисциплінарна бібліографічна і реферативна база даних та інструмент для відстеження цитованості статей, опублікованих у наукових виданнях. Scopus пропонує всебічний огляд дослідницьких результатів у різних сферах науки. Містить більше 82 млн. документів (наукові рецензовані журнали, матеріали конференцій, серіальні книжкові видання тощо).
  • Web of Science. Мультидисциплінарна бібліографічна і реферативна платформа, на якій розміщено бази наукової літератури і патентів. Ресурс має вбудовані можливості пошуку, аналізу та управління бібліографічною інформацією.

 

З питаннями щодо користування вищезазначеними базами даних звертайтесь за адресою library@nuft.edu.ua або в режимі реального часу – сервіс “Tawk.to”.

 

Обрати мову